Svačinka pro mozek
Dobrota, která vám udělá dobře nejen v břiše! Sušené kaki podporuje zažívání a působí proti zácpě a průjmu, ale navíc normalizuje krevní tlak, snižuje zátěž kardiovaskulárního systému, podporuje nervový a mozkový systém. Ne nadarmo je kaki označováno za “ovoce bohů”!
- 100% přírodní
- bez přidaného cukru
- bez barviv, konzervantů či GMO
- zdroj vlákniny, vitamínů A, C, B, jódu, železa, vápníku, draslíku, fosforu, manganu a hořčíku
Jak si je vychutnat?
Sušené kaki oceníte v ořechových směsích či muesli nebo třeba na lívancích a dalších dezertech. Hodí se i do jogurtu, do koláče a samozřejmě jen tak na zobání. I u kaki můžete experimentovat a zkusit ho i na slano - v salátech či chutney.
Složení: 100% kaki, antioxidant antioxidant < 20mg/kg
Hmotnost: 150 g
Země původu: Arménie
Výživové údaje na 100g:
- Energetická hodnota 1054kJ/252kcal
- Tuky 0,52g, z toho nasycené mastné kyseliny 0g
- Sacharidy 66,6g, z toho cukry 16,8g
- Bílkoviny 1,25g
- Vláknina 13,2g
- Sůl 0,01g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář